söndag 10 april 2011

Vegetarisk paj

Renskinnet ut på altanen och vi på det med varsin tallrik vegetarisk paj.
Underbart sommarväder idag och vi njuter både av det och av maten.
Jag kan rekommendera denna underbara snabbgjorda middag:

Gör en pajdeg.
Fräs en liten squash. 
Blanda 2 dl creme fraiche med 150 g chevré och 2 ägg.
Häll ostblandningen i det förgräddade pajskalet. Lägg i den frästa squashen, 1 paprika i bitar, 1 ask cocktailtomater och strö över lite flingsalt. In i ugnen i ca 25 minuter.
Njut!

3 kommentarer:

  1. ett måste...
    att prova sig på...
    Annika

    SvaraRadera
  2. Den är underbar. S som inte gillar chevre har helt ändrat uppfattning. ;)

    SvaraRadera
  3. ...tror jag det....bara man får smak på chevre-osten....ja sedan är det kört....liksom ;)
    något liknande upplevde jag med fetaosten för många många år sedan.....im dagsläget är den ett måste...inte dagligen men nästan...//AL

    SvaraRadera