måndag 16 juli 2012

Lilla, chockade ungen

som låg i sitt bo när S. kom vinande med häcksaxen ovanför huvudet på den så den trillade ner ur häcken. Vi är sena med häckklippningen i år, är man förvånad?, och idag blev det ett avbrott i byggandet och lite ordning på gården. Ungen var precis stel hela tiden och vi la tillbaka den i boet men antagligen klarar den sig inte...... tyvärr.

3 kommentarer:

  1. Hej! Vad kul att läsa din blogg C och vad fint Ni har det! Annan växtzon än i karga Norrland! Idag kom jag att tänka på dig o roatade fram ett gammalt recept som jag fick av dig på Serbisk fisklåda, kommer du ihåg den? Vill bara önska dig en underbar sommar! Soliga hälsningar från/Gammal man

    SvaraRadera
  2. Herregus, serbisk fisklåda!! Tror du att det är från mig? Känner inte igen namnet..... Tack så mycket iaf. Jag brukar också tänka på dig i samband med recept, undrar varför?Matlagningskursen, bakkursen eller bara att vi åt mycket gott tillsammans?=) Minns du den lilla bruna boken med papperspärmar (tror också att du köpte en) från Indiska? Den lever ff och där finns receptet på dina Gobitar och K-special-kakorna. =)
    Har du haft semester ännu? Här har vädret varit uselt, regn och kallt hela tiden....Huh, jag kurar. Hoppas att din sommar också är fin.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag har oxå kvar min kokbok fast den är spräckt i alla kanter, men används varje vecka! Jo, den serbiska fiskmåsar fick jag av dig men det måste ju vara 30 år sedan! Den blev iallafall mycket god. Gamla recept går igen. Började semestern i veckan och vi har haft sol i veckan, men det är bara solen som värmer! De som haft första perioden har knappt sett solen, utan haft kallt, regn och riktigt höstväder. Jag har fem veckor så jag hoppas på värme, det blir en tur till Gotland så småningom. Ha det gott!

      Radera