fredag 29 juni 2012

Äntligen förrådet på sluttampen

 Efter att mödosamt ha lagt alla dessa ton sten på varandra och murat förrådet så sliter S. vidare 
med att putsa. Först utsidan på fasaden. Förrådet är ju 3,20 m högt på ena sidan så det bli en massa slit med att bygga och flytta ställningar och lyfta tunga hinkar och baljor med bruk.
 Utsidan färdig och taköppningen täckt med presenning då det som vanligt när vi har ambitionen att arbeta med förrådet förstås ska dra förbi de värsta regnen i mannaminne. S. putsar insidan i storm och regn men färdigt ska det bli. Och till slut - när man inte tror att man ska nå fram så har den sista klatten putsa kommit på plats.
 Sedan dags för taket, och vädrets makter var oss nådiga under två dagar så att brädor och papp hann komma på plats. Tröttheten börjar tära nu....
 men tack Gud för spikpistolen som ändå gör att arbetet går så otroligt mycket snabbare.


2 kommentarer:

  1. Ni får lön för mödan. Det blir jättefint. Sedan börjar något mer vilsamt och roligt, att inreda. Eller skulle det enbart vara ett förrådshus? Det blir bra vilket som.
    alemonhill

    SvaraRadera
  2. Det blir bara ett förrådshus. Vi har ingenstans att förvara våra grejor inne i huset. Nu har vi ju alla bitillbehören också men planerna är att om några år bygga ytterligare ett uthus som kanske ska få inredas på nåt sätt. =)

    SvaraRadera